Wie zijn wij

Dé coverband voor jouw feest. 
Wat heb je nodig als je een feest geeft? Een zaal vol dansende mensen natuurlijk! En dat is nou precies wat Cherry & the Sugarstuds voor je regelt.

Wat jij wil!
Wil je rock? Geen probleem. Liever funk? Dan krijg je funk! Misschien ben je een fan van oldschool 90’s dance of ga je juist lekker op de nieuwste hits? Het gaat er om dat het jouw feest is en dat je krijgt wat je wil. Dat is het doel van Cherry & the Sugarstuds. Met ruim tien jaar ervaring en talloze feesten achter de rug voelt de band het publiek feilloos aan.

Trek je dansschoenen aan
Cherry & the Sugarstuds bestaat uit professionele muzikanten, afgestudeerd aan de Rockacademie. Ze hebben hun sporen op zowel binnen – als buitenlandse podia verdiend en staan garant voor muzikaliteit en entertainment. Spelen kunnen ze als geen ander, als jij nou je dansschoenen aantrekt doet de band de rest. Want Cherry & the Sugarstuds is dé coverband voor jouw feest!

Kom naar een exclusieve kijksessie
Maar wat zegt er meer dan duizend woorden? De ervaring zelf! Meld je aan voor één van de exclusieve kijksessies van Cherry & the Sugarstuds voor een gratis voorproefje. Kijk snel in de agenda wanneer er een kijksessie is en hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.

Contact

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bereiken op 06-20480294 voor een direct en persoonlijk contact

  Uw naam (verplicht)

  uw e-mail (verplicht)

  uw telefoonnummer (verplicht)

  adres

  Plaats

  Hoe bent u bij ons terecht gekomen? (verplicht)

  FacebookGoogleIk heb jullie gezienVan horen zeggenAnders

  Uw vraag

  Feest informatie

  Soort feest

  Datum

  Plaats van het feest

  Verwacht aantal gasten

  Opmerkingen